Despre noi

Echipa Santamaria Macarale


Avem ca si activitate inchirieri utilaje ridicat de diverse tonaje si opereaza pe raza judetului Arad. Ca si servicii de inchiriere utilaje de ridicat ne referim la inchirieri automacarale, inchirieri macarale mobile, de asemenea pentru lucrari la inaltime, inchirieri autoscara, autospeciale cu scara,de tip PRB sau inchirieri platforme ridicatoare pentru lucru la inaltime.

Santamaria Macarale va ofera spre vanzare nacele,automacarale,si platforme autoridicatoare tip foarfeca second-hand la cele mai avantajoase preturi. Echipamentele si utilajele precum nacele si platformele second-hand ce le gasiti la noi, va ofera o calitate exceptionala si preteaza nevoilor dumneavostra. Fie ca sunt folosite pentru constructii si scopuri industriale, fie ca sunt folosite in scopuri comerciale sau alpinism utilitar echipa Santamaria Macarale va ofera nacele de inchiriat si platforme de inchiriat in cele mai avantajoase conditii.

Daca doriti un profesionist pentru manevrarea nacelei inchiriate sau a platformei, fie ea articulata sau pe sasiu,echipa noastra va sta la dispozitie. Cunoastem importanta intretinerii nacelelor si a utilajelor si suntem preocupati de intretinerea lor in cele mai bune conditii, pentru ca cei ce inchiriaza platforme si nacele sa aiba parte atat de utilitate maxima, cat si de un pret bun.

INCHIRIERI

Inchirieri automacarale, macarale mobile, de asemenea pentru lucrari la inaltime, inchirieri autoscara, autospeciale cu scara, de tip PRB sau inchirieri platforme ridicatoare