Santamaria Group - Inchirieri utilaje constructii


Avem ca si activitate inchirieri utilaje ridicat de diverse tonaje si operam pe raza judetului Arad. Ca si servicii de inchiriere utilaje de ridicat ne referim la inchiriere automacarale, inchiriere macarale mobile, de asemenea pentru lucrari la inaltime, inchiriere nacele, autoscara, autospeciale cu scara, de tip PRB sau inchirieri platforme ridicatoare.

Santamaria Macarale va ofera spre vanzare nacele, automacarale si platforme autoridicatoare tip foarfeca second-hand la cele mai avantajoase preturi. Echipamentele si utilajele precum nacele si platformele second-hand pe care le gasiti la noi, va ofera o calitate exceptionala si se preteaza nevoilor dumneavoastra.

Fie ca sunt folosite pentru constructii si scopuri industriale, fie ca sunt folosite in scopuri comerciale sau alpinism utilitar echipa Santamaria Macarale va ofera spre inchiriere automacarale, nacele si platforme ridicatoare in cele mai avantajoase conditii.

Daca doriti un profesionist pentru manevrarea nacelei inchiriate sau a platformei, fie ea articulata sau pe sasiu, echipa noastra va sta la dispozitie. Cunoastem importanta intretinerii nacelelor si a utilajelor si suntem preocupati de intretinerea lor in cele mai bune conditii, pentru ca cei care inchiriaza automacarele si nacele sa aiba parte atat de utilitate maxima, cat si de un pret bun.

» Macara turn sau automacara? Cum să faceți alegerea potrivită? - Afla aici
UTILAJE DE INCHIRIAT

Inchiriere macara, inchiriere automacara, inchiriere nacele, macara de inchiriat, inchiriere nacela telescopica, inchiriere nacela foarfeca, inchirieri autoscara, autospeciale cu scara, de tip PRB sau inchirieri platforme ridicatoare.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati!

Ce trebuie sa stii inainte de achizitionarea sau inchirierea unei macarale? - Afla detalii